portologic
megoldások
szolgáltatások
biztonság
portfolio
kapcsolat

:: portologic.com
:: quickrelief.hu
:: wapradar.hu
:: wapradar.net
:: pointfilm.hu
:: mechanik.hu
:: asport.hu
biztonság :: SafeSite
 


A SafeSite csomag azon a vállalkozásoknak és szervezeteknek nyújt költségkímélő és hatékony biztonsági megoldást, akik Internetes (WEB vagy WAP) oldalakkal illetve szolgáltatásokkal rendelkeznek, de nem tartanak fent saját Internet szervert.

A SafeSite segítségével felderíthetőek az Interneten keresztül elérhető WEB és WAP oldalak és szolgáltatások biztonsági hibái, megelőzhetőek az ezeket kihasználó visszaélések, károkozások. Detektálhatóak az Internetes szolgáltatások felfüggesztésével járó ún. DoS támadások és a WEB vagy WAP oldalak megváltoztatását ill. törlését eredményező Defacement támadások is.


A SafeSite csomag szolgáltatásai

A WEB és WAP szolgáltatások biztonságának ellenőrzése során rendszeresen felülvizsgáljuk az Ön WEB/WAP oldalait és szolgáltatásait, lefuttatunk többszáz naprakész WEB/WAP biztonsági tesztet. Felderítjük az esetleges biztonsági problémákat és javaslatot teszünk ezek megszűntetésére. Az eredményről részletes kimutatást küldünk, ami tartalmazza a felfedezett biztonsági problémák leírását, súlyosságát és a megszüntetés lehetséges módjait. Folyamatos biztonsági ellenőrzés mellett az új biztonsági problémák megjelenéséről, illetve meglévő problémák megszűnéséről is tájékoztatást adunk.

A WEB és WAP szolgáltatások elérhetőségének figyelése és a letöltési idő figyelése segítségével detektáljuk a DoS támadásokat és az egyéb olyan problémákat, amelyek az Ön WEB vagy WAP oldalait és szolgáltatásait elérhetetlenné, vagy kritikusan lassúvá teszik.

Az illegális módosítások és törlések figyelése során detektáljuk a Defacement támadásokat, valamint az olyan egyéb problémákat, amik az Ön WEB és WAP oldalainak megváltozását vagy törlését okozhatják.

Testre szabott biztonsági rés, hiba és javítócsomag figyelés szolgáltatásunk során folyamatosan figyeljük az újonnan felfedezett biztonsági réseket, hibákat, és az ezek megszűntetéséhez szükséges javítócsomagokat. Ezekről folyamatos, testre szabott tájékoztatást küldünk, ami tartalmazza az Ön WEB és WAP oldalait és szolgáltatásait érintő probléma részletes leírását és az elhárítás módját. Így megelőzhetőek a leggyakoribb biztonsági problémák.

Biztonsági ügyeletünk telefonos konzultációt biztosít Önnek a WEB és WAP oldalaival és szolgáltatásaival kapcsolatos biztonsági kérdések megválaszolásához és az esetleges problémák elhárításához. Telefonon nem megoldható problémák esetén szakembereink a helyszínen nyújtanak segítséget.


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit várjuk az info@portologic.com e-mail címre.

Árak és további információk >>>
Elindult a WW projekt
A PortoLogic Kft. a nemzetközi WW projekt informatikai szolgáltatója.
Fiatal iparművész tervezők jelentkezését várjuk. A pályázati feltételekről itt olvashat.
2011. február 12.
Új mikro PC
Megkezdtük a Foxconn NetBox számítógépek forgalmazását.
A kéttenyérnyinél alig nagyobb, irodai és internetes feladatokra szánt apró gépeket egyelőre szerződéses partnereinknek szállítjuk.
2010. december 18.