portologic
megoldások
szolgáltatások
biztonság
portfolio
kapcsolat

:: portologic.com
:: quickrelief.hu
:: wapradar.hu
:: wapradar.net
:: pointfilm.hu
:: mechanik.hu
:: asport.hu
biztonság :: SafeServer
 


A SafeServer a saját Internet szerverrel rendelkező vállalkozások és szervezetek Internetes biztonsági megoldása.

A SafeServer nem csak a WEB és WAP szolgáltatásokat védi - funkcionalitása kiterjed az Internet szerver operációs-rendszerének és egyéb hálózati szolgáltatásainak biztonságossá tételére is.

A SafeSite szolgáltatásain túl átfogó védelmet nyújt az Interneten keresztül terjedő vírusok, férgek, "hátsó bejáratok" és egyéb kártékony szoftverek ellen, segít megelőzni az operációs-rendszer és a hálózati szolgáltatások (HTTP, FTP, MAIL, stb.) ellen irányuló támadásokat. A NetServer naprakész, proaktív védelmet nyújt a számítógépes károkozással és az illetéktelen behatolókkal szemben, lehetővé téve, hogy az Ön szervere a folyamatosan változó technikai körülmények ellenére is állandóan biztonságban legyen.


A SafeServer csomag szolgáltatásai

A WEB és WAP szolgáltatások biztonságának ellenőrzése , a WEB és WAP szolgáltatások elérhetőségének figyelése , a letöltési idő figyelése és az illegális módosítások és törlések figyelése az Ön szerverén lévő 2-5 WEB vagy WAP site biztonságáról gondoskodik. A biztonsági ellenőrzések gyakorisága megfelel a gyakran változó tartalmú oldalak és szolgáltatások védelmi igényeinek is

Szerver biztonsági szolgáltatásaink során rendszeresen felülvizsgáljuk az Ön Internet szerverét és szolgáltatásait, lefuttatunk közel ezer naprakész biztonsági tesztet. Felderítjük az esetleges biztonsági problémákat, és javaslatot teszünk ezek megszűntetésére. Az eredményről részletes kimutatást küldünk, ami tartalmazza a felfedezett biztonsági problémák leírását, súlyosságát és a megszüntetés lehetséges módjait. Folyamatos biztonsági ellenőrzés mellett az új biztonsági problémák megjelenéséről, illetve meglévő problémák megszűnéséről is tájékoztatást adunk.

A testre szabott biztonsági rés, hiba és javítócsomag figyelés kiterjed az Ön Internet szerverének operációs rendszerére és egyéb szoftvereire is, biztosítva ezzel az egész szerver naprakész védelmét.

Vírus és féregprogram figyelés szolgáltatásunk során folyamatosan figyeljük az Ön szerverére potenciálisan veszélyt jelentő vírusokat és féregprogramokat, ezekről folyamatos, testre szabott tájékoztatást küldünk, ami tartalmazza a kártékony szoftverek részletes leírását, valamint az ellenük való védekezés módját. Ezáltal megelőzhetőek a vírusok és féreg programok által okozott károk.

Biztonsági ügyeletünk a hét minden napján telefonos konzultációt biztosít Önnek a szerverrel és annak Internetes szolgáltatásaival kapcsolatos biztonsági kérdések megválaszolásához és az esetleges problémák elhárításához. Telefonon nem megoldható problémák esetén szakembereink a helyszínen nyújtanak segítséget.


SafeServer Plus

A SafeServer Plus csomag a saját szerveren kiterjedt Internetes szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások és szervezetek biztonsági megoldása.

A SafeServer Plus a SafeServer csomag szolgáltatásait nyújtja 5-nél több WEB vagy WAP site-ra, a folyamatosan változó tartalmú (pl. portál típusú) Internetes szolgáltatások igényeinek megfelelő gyakoriságú biztonsági ellenőrzésekkel és folyamatos biztonsági ügyelettel.


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit várjuk az info@portologic.com e-mail címre.

Árak és további információk >>>
Elindult a WW projekt
A PortoLogic Kft. a nemzetközi WW projekt informatikai szolgáltatója.
Fiatal iparművész tervezők jelentkezését várjuk. A pályázati feltételekről itt olvashat.
2011. február 12.
Új mikro PC
Megkezdtük a Foxconn NetBox számítógépek forgalmazását.
A kéttenyérnyinél alig nagyobb, irodai és internetes feladatokra szánt apró gépeket egyelőre szerződéses partnereinknek szállítjuk.
2010. december 18.